Wysłany: 2008-06-17, 15:16 Lemoniada SRTW Cup - II eliminacja
Druga eliminacja Lemoniada SRTW Cup odbędzie się 06.07.2008.
Czeka na Was kilka zmian (zgodnie z Waszymi sugestiami, impreza jest dla Was i Waszego fun'u). Pelna informacja juz wkrotce.
Wkrótce uruchamiamy takze zapisy na stronie www.rakietowa.pl (osoby startujące w I eliminacji mają oczywiście pierwszeństwo w zapisach).
Przypominam, ze do klasyfikacji generalnej licza sie czasy trzech z czterech eliminacji, wiec zapraszam wszystkich, ktorzy nie mogli uczestniczyc w pierwszej eliminacji do walki o gruuube nagrody w generalce!
Wstepnie swoj akces zglosilo jeszcze wiecej szybkich aut - wiec bedzie coraz ciekawiej
teraz mam 1,4 65km - miałem go robić ale stwierdziłem że nie ma sensu bo sam wałek do tego mojego silnika to 800 zł + zrobienie głowicy - a przyrost mocy w granicy 30do40 %
a po wymianie silnika będę miał 2x więcej mocy od razu + jakieś grzebnięcie, licze że do 150-160km powinienem dojść (teraz corsa waży nie całe 800kg)
do tego klatka będzie robiona w przyszłym miesiącu (jak mi się wszystko zgra)
i będzie można pojechać na jakieś poważniejsze zawody i będzie można zaliczyć kilka OSów
teraz mam 1,4 65km - miałem go robić ale stwierdziłem że nie ma sensu bo sam wałek do tego mojego silnika to 800 zł + zrobienie głowicy - a przyrost mocy w granicy 30do40 %
a po wymianie silnika będę miał 2x więcej mocy od razu + jakieś grzebnięcie, licze że do 150-160km powinienem dojść (teraz corsa waży nie całe 800kg)
do tego klatka będzie robiona w przyszłym miesiącu (jak mi się wszystko zgra)
i będzie można pojechać na jakieś poważniejsze zawody i będzie można zaliczyć kilka OSów
_
sorry za OT ale nie lepiej wsadzic 2.0 ? cos takiego co ma mike z tego forum zrobione